Translate

sâmbătă, 26 aprilie 2014

Oriflame-The One

Oriflame invita toate bloggeritele sa participe la Campania de Testare a produselor noi lansate din brandul "The One"  iar "Blogal Initiative" ne da ocazia sa testam aceste produse gratuit.
Brand-ul The One se imparte in 3 game diferite de produse: "Frumusete de zi cu zi","Mega Impact" si "Ultra Rezistenta".

Orice femeie isi doreste sa arate si sa se simta bine,iar brandul The One ne ofera aceasta oportunitate!

Avem gama "Frumusete de zi cu zi"- care include toate produsele necesare pentru realizarea machiajului zilnic.
Dorim sa fim frumoase iar intreg procesul sa nu necesite prea mult timp,aceasta gama a fost creata special pentru a veni in ajutorul nostru dandu-ne ocazia sa realizam un machiaj fara prea mare efort dar care sa lase impresia unui machiaj fresh.

A doua gama se numeste "Mega Impact"- dupa cum ne lasa de inteles si numele,in aceasta categorie intra produsele cu un mare impact asupra machiajului si aspectului nostru care pot lasa impresia ca am petrecut destul timp in fata oglinzii.
Daca doresti sa lasi o impresie puternica asupra ta si sa te simti mai increzatoare gama "Mega Impact" iti vine in ajutor si iti ofera toate produsele necesare realizarii unui machiaj care sa atraga atentia si sa iti dea incredere in tine!
A treia gama "Ultra Rezistenta"- din aceasta gama fac parte produsele cu o rezistenta mare la transfer si care sa nu necestite reaplicarea vreunui produs de make-up pe tot parcursul zilei.
O gama care te face sa te simti increzatoare in tine,cu produse inovatoare si de inalta calitate.
Aceasta gama vine in ajutorul nostru pentru a ne face sa aratam fantastic intreaga zi fara a ne simtii "fata incarcata",pentru a ne crea confort si satisfactie.

Sunt tare incantata de aceste produse si astept cu nerabdare sa le incerc!
Oriflame ne pune la dispozitie toate aceste 3 game pentru fiecare nevoie in parte.
Va las sa descoperiti noile tendinte in materie de machiaj alaturi de Jonas Wrammel
Nu uita,tu esti The One!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu