Translate

joi, 15 mai 2014

Review Oriflame-Power Shine Lip Gloss The One

Buna!
Astazi revin cu un review asupra glossurilor din Colectia The One de la Oriflame si o sa va vorbesc despre cele doua nuante primite si anume,Rose Glacier si Trendy Berry care fac parte din gama Mega Impact,in catalog o sa mai gasiti inca 6 nuante.
O sa incep cu aspectul acestora care este unul foarte ok,destul de elegant iar recipientul este transparent.
Are o cantitate de 5ml,"gloss cu stralucire si luciu 3D"-aceasta desciere "cu 3D" cam lasa de dorit,nu are acest efect, doar ceva mai mult sclipici (o cantitate acceptabila,zic eu) probabil pentru a lasa impresia de "3D".
Astazi am observat un lucru "ciudat" la ele,daca introduc din nou aplicatorul in recipient pentru a mai scoate produs,in momentul cand il inchid "da pe afara",nu stiu daca s-a intamplat doar la mine sau aveti si voi aceeasi problema.
Nu sunt adepta luciurilor de buze,prefer rujurile pentru ca rezista mai mult timp si nu intotdeauna doresc un efect lucios al buzelor.
Aplicatorul este unul usor de manevrat si destul de precis,putin "tesit" la varf.
Aveti nevoie de 2-3 aplicari pentru a obtine efectul dorit cu toate ca au o consistenta destul de cremoasa,nu sunt atat de pigmentate incat sa nu mai fie nevoie de un al doilea strat.
Rezista in jur de 2-3ore fara sa mancati sau sa beti,nu cred ca este un "minus",totusi este un gloss si nu putem avea asteptari prea mari.
Dupa ce se duce din luciu' raman acele particule de sclipici pe buze,nu chiar deranjante.
                                                               Nuanta Rose Glacier!
                                                              Nuanta Trendy Berry!

                    Ador aroma acestor gloss-uri,in concluzie sunt niste produse bune si merita incercate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu