Translate

vineri, 16 mai 2014

Danone 15 ani in Romania

Buna dragele mele.
Poate o sa va surprinda aceasta postare fiindca nu are legatura cu make-up-ul  dar nu trebuie sa fim frumoase doar in exterior ci si in interior.

Danone produce iaurturi in Romania inca din 1999 iar in anul 2000 devine lider pe piata de lactate proaspete,primele iaurturi Danone fiind produse la data de 15 Mai.
De asemenea se produc peste 1600 de teste zilnice de calitate si siguranta pentru lapte,ambalaje,mediu,procesare,produse finale,deci se lucreaza intens pentru ca iaurturile consumate de catre noi sa ajunga in siguranta si in stare buna la consumatori.
Danone distribuie zilnic peste 1milion de iaurturi fiind necesar efortul a peste 500 de angajati de care Danone beneficiaza.
Se pare ca Danone o sa implineasca 15 ani in Romania si cu aceasta ocazie au lansat un site unde veti gasii  toate informatiile de care aveti nevoie si pe intelesul tuturor.
Producatorul unei game variate de produse sanatoase, Danone ne pune la dispozitie iaurturi pentru toate categoriile de varsta,atat pentru copii cat si pentru "oamneii mari".
Din gama Danone fac parte: Activia,Actimel,Danonino,Gama Danone,Casa Buna,Oikos,Cremosso,Danone Disney,Danette,Savia si Traditii.
Atenti la fiecare detaliu,pentru pocesarea fiecarui produs in parte se foloseste lapte de cea mai buna calitate "Laptele de calitate face iaurtul bun".
Pe site va sunt puse la dispozitie detaliile fabricarii si procesarii laptelui pana in momentul cand produsele ajung pe piata.
Daca sunteti curioase de tot ceea ce inseamna un iaurt,sanatatea voastra si frumusetea interioara,va invit pe site-ul Danone.

            Misiunea Danone: "Sa aducem sanatate prin alimente unui numar cat mai mare de oameni".

                                        Fii frumoasa si interior nu doar exterior!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu